HJEMTRANSPORT OG OPPBEVARING

BESTILL TJENESTEN PÅ 1-2-3

HJEMKJØRING AV VARER

1. Bestill hjemkjøring på www.majorservice.no ved å laste ned vårt elektroniske bestillingsskjema

2. Vi henter i butikk 2 ganger om dagen, eller etter avtale og levert hjem til deg til avtalt tid

3. Betal med VIPPS til #580594 Majorservice.

Våre sjåfører er utstyrt med en bærbar elektronisk terminal som loggfører all informasjon om forsendelsen. Sporingen inneholder informasjon om når oppdraget er bestilt, hentet og levert, med signatur og navn på mottaker.

POSEHOTELL OG OPPBEVARING AV VARER

1. Bestill posehotell og oppbevaring på majorservice.no ved å laste ned vårt elektroniske bestillingsskjema

2. Vi henter i butikk eller leverer selv til vårt servicesenter. Hent når det passer deg, eller bestill transport rett hjem til avtalt tid.

3. Betal med VIPPS #580594 Majorservice

For å sikre en god service ber vi deg om å ringe Majorservice for å avtale tidspunkt for henting i butikk eller for levering direkte til vårt servicesenter.


VI ER RASKE, FLEKSIBLE OG BARE ET TASTETRYKK UNNA

Egne sjåfører og biler sikrer en raskt og fleksibel leveranse

Majorservice har egne sjåfører og miljøvennlige biler som henter til faste tider to ganger om dagen og som sørger for leveranser rett hjem til rett tid.

Bestilling og sporing på nett

Våre tjenester kan bestilles direkte via bestillingsløsningen vår på www.majorservice.no. Her kan du også spore alle forsendelsene. Alle våre sjåfører er utstyrt med en bærbar elektronisk PDA-terminal som loggfører all informasjon om forsendelsen. Sporingen inneholder informasjon om når oppdraget er bestilt, hentet og levert, med signatur og navn på mottaker. 

EDI

Vi kan uten problemer integrere din eksisterende EDI-løsning opp mot vårt system, slik at du kan fortsette å benytte ett enkelt system når du bestiller transport. Vi tilbyr integrasjon opp mot Consignor, som er et norsk selskap og et av verdens ledende innen delivery management system.

Servicesenter i Bogstadveien

Vårt servicesenter i Bogstadveien er betjent mand-lørd 08:00-19:00. Her kan du hente dine varer når det passer for deg og samtidig få utført en rekke tjenester.